Private label

Een private label is een uniek samengesteld product volgens jouw specificaties. Je kan hiermee uitpakken in je gamma, het extra inzetten voor promoties, gebruiken als attentie of relatiegeschenk en last but not least een eigen krachtige boodschap mee brengen. Wens je graag een product op maat die jouw onderneming of project extra in de kijker plaatst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken tisanes, kruidenblends of geuren op maat.

 

Onze werkwijze.

  1. Jouw verhaal en wensen

We luisteren eerst naar wie je  bent, wat je graag wilt uitdrukken met je eigen product(en). Heb je specifieke wensen op vlak van kleur, smaak, geur, betekenis?

Wil je graag iets bijzonder bereiken met je product? Op basis van deze informatie maken we een gerichte offerte op.

 

 

  1. Stalen

Eens de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag op basis van jouw wensen. We ontwikkelen enkele stalen die we vervolgens door jou laten testen. We sturen bij waar nodig op basis van de verkregen feedback.

 

 

  1. Productie en naamgeving

Eens we een goedkeuring hebben van het staal of meerdere stalen gaan we aan de slag. Op dat ogenblik komt ook de  naamgeving en de verpakking met etikettering aan bod.

Je kiest zelf je afname. We vragen je niet om een minimale ordergrootte af te nemen. We maken wel een totaalprijs op basis van een bepaald volume waarbij we een éénmalige korting geven op de ontwikkeling.

 

 

 

 

  1. Informatiefiche

Op het einde van het traject maken we per private label een fiche op met een woordje uitleg over de totstandkoming van je product en de samenstelling ervan. Het exacte recept wordt hierop niet vermeld.

Met deze fiche kan je extra uitleg verschaffen aan jouw klanten over je unieke product.